Kunders kommentarer:

Ibland är det gott att vakna upp till tacksamma kunder!
Godmorgon Gun!
Tack för behandlingen igår, det hjälpte super, känner ingenting idag (värken är borta)👍😊
Är så tacksam att jag kan få ta del av all din kunskap, du är super 🥰.
Kram Anita 2024-04-24

FUCHS DYSTROFI
Ur Anna Agats brev 2023-10-29
”Innan vi satte igång Akunova behandlingen så var jag på ögonakuten, överläkaren sa då att det är lika svårt att se in i ditt öga som det är att se ut ur det. När jag i år 2023 var tillbaka för att kontrollera trycket och ögat, konstaterade läkaren att inflammationen såg ”lugn” ut.” Läs mer här

ANSIKTSFÖRLAMNING
Jag fick ansiktsförlamning pga. borrelia, gick till Gun och fick akupunktur och laser behandling . Efter 5 behandlingar fick jag upp min mungipa igen. Kan varmt rekommendera Gun Heed.

Gunilla Skog 2021

SÖKT FÖR ISHIASSMÄRTA……
Tack för din behandling igår, första hela natten jag sovit på tre veckor.

Hälsningar Jonas Asklund
2020-05-14

TACKSAM FÖR HJÄLP…….
Åker buss ifrån Gbg till Oslo med världens värk i rygg och ben. Kan inte ta mig fram.
Då kommer en vänlig kvinna fram och säger att hon jobbar med akupunktur och att nålarna är nere i bagaget. Hon går då och hämtar dom och sätter igång med behandling på mig. Det finns verkligen goda människor! Sån service att ge mig behandling, jag som inte ens är hennes kund utan bara en vanlig passagerare. Så otroligt tacksam att det finns folk som bryr sig om andra människor så mycket.

Sanna Helsing
15 december 2017

KLIMAKTERIEPROBLEM – SÖMN OCH VÄRMEVALLNINGAR
Har kommit i klimakteriet och iom det fått bl.a. ändringar i kroppstemperatur. Flera ggr/h går kroppen ”upp i kok”. Ingen fara med det om det inte vore för att det i sin tur leder till att jag vaknat ofta på nätterna p.g.a. värmevallningarna.
Kom till Gun på gränsen till att gå in i väggen p.g.a. sömnbrist. Efter andra behandlingen kom vändningen. Har nu gått fyra ggr hos Gun för klassisk akupunktur och sover gott om nätterna igen. Svettattackerna har nästan upphört.

Susanna
september 2017

BÄTTRE SYN UNDER PÅGÅENDE BEHANDLING
Jag har sedan januari 2014 fått injektioner i vänstra ögat, för att bromsa upp våta gula fläcken. Detta gjordes på en ögonklinik ca 25 ggr utan förbättring.
Jag har även gula fläcken i höger öga – den torra varianten. Synen har försämrats under dessa år, och jag kan inte köra bil och läsa längre.
Har nu under våren fått behandling med Akunova/Akupunktur hos Gun Heed och jag kan nu märka en förändring redan efter tre veckor. Jag kan läsa textremsan på TV, märker linjer som förut var krokiga har blivit rakare. Det känns som jag skulle kunna köra bil igen!
Det har blivit en klar förbättring och jag är inte färdigbehandlad än, så jag ser ljust på framtiden!

Med tacksamhet Carl-Göran Carlsson
april 2017

FRÅN 65% TILL 100% SYN MED AKUNOVA!
Min ögonläkare ville boka tid för operation. Jag hade en hinna över gula fläcken på höger öga som gav krokseende och suddighet. Vid första besöket hade jag 80% syn, några månader senare var den försämrad till 65%.
Jag ville verkligen inte operera ögat så jag bad om betänketid och började leta alternativ. Sökandet förde mig till Guns hemsida och artiklar om Akunova akupunktur som beskrev goda resultat på just ögonsjukdomar. Jag bestämde mig för att satsa. I oktober 2015 påbörjade jag intensivbehandlingen hos Gun Heed och när jag i januari var tillbaka hos ögonläkaren var min syn 100%! Ingen anledning till operation!
Röntgenbilderna visar fortfarande på en hinna, jag har lite krokseende men jag ser mycket klarare och läser alltså utan besvär igen.

Martina Almgren

LÄNDRYGGSMÄRTA EFTER ’VURPA’ VID SKIDÅKNING
Marie fick en kraniosakral behandling för sin rygg och efter en liten stund fick jag ett glatt mail:
Hej Gun!
Tack för behandlingen idag. Nu när jag har varit hemma en stund så går jag normalt igen och det känns så mycket bättre. Du är helt grym!
Tack tack tack!!

Marie Larsson
2014-04-10

SNUSAVVÄNJNING, ALLERGI, KNÄARTROS OCH ENERGIKICK
Jag har sökt akupunktur för att sluta snusa, det fungerade utmärkt och vid tidigare försök när jag slutat har jag varit väldigt aggressiv och haft ett fruktansvärt sug. Denna gången gick det smidigt.

Våren 2009 provade jag akupunktur mot min pollenallergi och kunde då sluta med tabletter och bara använda spray och ögondroppar, vilket gjorde att jag inte var så trött och kunde njuta av våren. Detta skall jag göra i vår igen.

Jag har en lättare knäatros och med 10 gånger akupunktur gör att jag nu kan träna som vanligt igen, spinning, body pump, afrodans, utan att ha ont. Håller jag upp med träning en vecka så kommer värken tillbaka.

När jag är riktigt trött och har arbetat intensivt med mycket resor tar jag en Reiki hos Gun och får en energikick. Det sitter vanligtvis i under tre veckor.

Inger 50+

’KALKAXEL’/AXELPROBLEM
Efter många års kontakt med Vården, en diagnos Kalkaxel och med flera olika behandlingar så som kortisonsprutor och tabletter som hjälpte mig kortsiktigt, kom läkare fram till att ända sättet att bli av med min smärta var nödvändigt med en axeloperation.
Då insåg jag, att det måste finnas andra alternativ för att bota min axelsmärta.
Jag kom i kontakt med Alternativa Kliniken och Gun Heed.
Ett antal besök hos Gun och behandlingar som akupunktur kombinerad med Kraniosakral terapi har gjort att inflammationen i min arm försvann och jag kan idag röra armen utan komplikationer eller smärta. Lyckan för mig är att leva i en smärtfri tid.

Maria Contreras Ilvander

TRÖTTHET/SÖMNPROBLEM/NACKPROBLEM
Kom till Gun Heed på rekommendation av en god vän.
Har fått akupunktur, kraniosakral terapi och massage för att försöka avhjälpa min trötthet. Märker en tydlig skillnad, har blivit mera avslappnad och sover dessutom bättre. Fortsätter hos Gun och är tacksam för den hjälp jag fått.

Ingemar Nilsson

SVÅRT ATT BLI GRAVID
Hej!
I slutet av förra året sökte jag din hjälp för att jag hade svårt att bli gravid. Du gav mig två behandlingar och det gjorde susen.
Jag är nu i vecka 11, har gjort ultraljud, och allt ser bra ut.
Så jag vill bara tacka för den hjälp du gav oss!

Med Vänlig Hälsning
Lisa Rydquist 2010-03-12

FÖR EVIGT TACKSAM
HUVUDVÄRK & SÖMNRUBBNINGAR
Efter många års svår huvudvärk, dygnet runt, året runt, och med ett parallellt sömnbehov på c:a 15 – 17 timmar en eller flera ggr per månad genomgick jag många olika undersökningar inom den traditionella sjukvården.
Vad var det för fel? Tumör eller stroke, migrän, sömnsjuk, neurologiskt problem från nacke eller ögonen eller kanske ämnesbrist etc?
Nej och åter igen nej. Till sist blev beskedet från en underbar läkare att nu finns det bara ett alternativ kvar. Jag råder dig att prova den alternativa sjukvården.
Alternativa Kliniken och Gun Heed rekommenderades. Nu går det fort. Tidsbeställning. Ringer på dörren. Hej här kommer jag. Välkommen. Berättar min sjukdomshistoria. Gun ser mig i ögonen, kollar min tunga. Röntgar mig utan maskineri. Vad tror du Gun? Hon svarar: Du är tyvärr inte ensam och jag känner igen problemen.
Jag får akupunktur varje vecka och får hålla diet i 8 veckor med nya recept på god och välsmakande mat. Fusk med dieten var helt uteslutet då detta var min sista chans att bli kvitt problemen. Bl a var min lever mycket överbelastad av allt medicinerande och inte minst då under den sista svåra tiden då man testade olika läkemedel. Redan andra/tredje veckan kände jag hur det började lätta i mitt huvud och jag var på väg tillbaka. Sömnbehoven försvann. Gun jobbade lugnt och metodiskt med mig och när perioden var över hade hon, som hon utlovat, fixat det hela. (Guns anmärkning – lovat?)

Förutom hennes otroligt stora kunskaper inom många ämnes-/behandlingsområden är hon också en öppen, mjuk och mycket rar människa men hon har också en stor skopa humor så vi skrattade mycket tillsammans.

Läs nu detta minst två ggr. Jag har inte haft huvudvärk eller sömnstörningar sedan den dagen jag lämnade Gun och Alternativa Kliniken (ca 4 år sedan) så det är klart att man är för evigt tacksam.
Om du har problem råder jag dig att kontakta Gun, medan tid är, annars kommer du troligen att ångra dig resten av livet.

Bengt i Önnered 2010-04-12