BEHANDLINGAR OCH PRISER 2024

123 690 75 47
TerapiUppskattad tidPris
Akupunktur – klassisk45 min800:-
Akunova ögonbehandling2tim 15 min950:-
D-tox fotbad, Bioenergiser35 min350:-
Kosmetisk Akupunktur60 min1100:-
Kraniosakral Terapi40 min800:-
Laserbehandling/Laserakupunktur30 min800:-
Reiki45-50 min850:-
Reningkur60 min800:-
Ryggbehandling/ Mixed behandlingar55 min950:-
Rökavvänjning med öronakupunktur20 min650:-
Rökavvänjning med öronakupunktur och örter20 min800:-
Zonterapi40 min800:-

Information om behandlingarna:

Akupunktur

Information om klassisk akupunktur
Läs mer på Akupunkturförbundets hemsida

.

Akunova

Ett komplement till den klassiska akupunkturen är behandlingsmetoden Akunova, som verkar direkt via hjärnan till skillnad från övrig perifer akupunktur.
De specifika punkterna runt kroppens olika leder signalerar till hjärnan att sätta igång läkningsprocessen naturligt via blodbanor och nervsystem.

.

Akunova ögonbehandling

Här kan du läsa om behandlingen Vid intresse, hör av dig.

.

Akupunktur vid barnlöshet

Forskning visar att akupunkturbehandling kan öka blodgenomströmningen till äggstockarna och livmoderslemhinnan, samt sänka stressnivåer.
Detta skapar bättre förutsättningar och ökar chanserna att bli gravid samt förebygga missfall.

.

Infraröda bastubad

Sägs kunna lindra värk, hudbesvär, reumatism mm Sägs även stärka immunförsvaret, öka förbränningen och rena kroppen. Vid intresse, hör av dig. Info videos: INFRARÖD BASTU

Kosmetisk Akupunktur – ett naturligt alternativ!

Eftersom denna behandling är helt naturlig, skapas resultaten utan bieffekter om man är frisk. För att få ett varaktigt resultat rekommenderas att du tar 10 behandlingar, åtföljt av en underhållsbehandling var 6:e till 8:e vecka.Läs mer här

.

Kraniosakral Terapi

Kraniosakral terapi är en mycket mjuk, varsam och effektiv form av fysisk terapi som behandlar olika snedheter, låsningar eller begränsningar som orsakar värk, smärta eller annan stress i såväl kropp som själ
Det kraniosakrala systemet omfattar skallen (kranium) och korsbenet (sakrum) samt  det som förbinder dessa två poler – ett hydrauliskt system inneslutet av hjärn- och ryggmärgshinnorna och skyddat av ryggkotorna. Det kraniosakrala systemet omgärdar det centrala nervsystemet, som är ansvarigt för i princip allt som sker i vår kropp. En obalans i det kraniosakrala systemet ger en påverkan i hela  eller olika delar av kroppen.

.

Laserbehandling

Laserljuset appliceras i kontakt med normalfrisk hud. Känslig, eller skadad hud och öppna sår behandlas i icke-kontakt på ett avstånd av någon eller några centimeter. För att få en bra behandlingseffekt behöver laserljuset kunna genomtränga vävnaden och nå det område som är tänkt att behandlas.

Infraröda våglängder såsom 904 nm (superpulsat) och 808 nm har bäst inträngningsförmåga och används därför på djupt liggande problem, exempelvis leder och muskulatur. Lasrar med synliga våglängder så som t.ex 660 nm har lägre inträngningsförmåga och används därför på ytliga problem, såsom ytliga senbesvär, hud eller sår.

När laserljus appliceras på hud eller vävnad absorberas, reflekteras, och sprids det åt flera håll. Ju längre ner i vävnaden desto svagare blir ljuset. Därför används en större energimängd laserljus vid behandling av exempelvis muskulatur och leder, i jämförelse med ett öppet sår. (Leverantör https://www.irradia.se) 

.

Renande fotbad – Bioenergiser Detox Fotbad

Passa på och ta ett renande fotbad i samband med Din ord. behandling. Du får 50:- i rabatt och betalar då endast 300:-. mot 350:- ordinarie pris.
Går även att förköpa till ett rabatterat pris – 5 ggr för 1500:-
Passar extra bra om du renar kroppen med t.ex. fasta eller reningsprogram.
Se filmen i menyn för mer information!

.

Reningskur

Prova denna populära behandling! Avkoppling, behandling och städning av kroppen vid samma tillfälle! 20 min Zonterapi + 35 min Detox fotbad

.

Ryggbehandling

En skräddarsydd ryggbehandling för Din värkande eller stela rygg/axlar/nacke kan vara lösningen på Dina besvär.
En kombination av KRANIOSAKRAL TERAPI och t.ex. -AKUPUNKTUR -AKUNOVA -LASER -KOPPNING -GUA SHA -MASSAGE

.

Rök och Snusavvänjning med Öronakupunktur 
#10nålar #engång

Varför krångla med nikotinplåster, när det KAN räcka med en behandling med öronakupunktur för att sluta.
60-65% blir hjälpta efter en behandling.
Dessutom kan du få extra hjälp – en burk kinesiska örter som sägs ta bort begäret.