Information om mina kurser i Kosmetisk Akupunktur och Reiki

.

KURSER I KOSMETISK AKUPUNKTUR, SEDAN 2012.

KURSINFORMATION

.

PLANERADE KURSER
2024
29. Göteborg 20-22 september – sista anmälningsdag 1 september
(500kr rabatt vid anmälan före 1 juli)

Lämna gärna intresseanmälan till preliminära kuser!
Kommer gärna och håller kurs på andra ställen i Sverige, om det finns minst sex deltagare!
———————————————-
Kosmetisk Akupunktur

Akupunktur har många effekter. På senare år har det blivit populärt att behandla rynkor, slapp hud, påsar under ögonen och andra hudskavanker med akupunktur. Behandlingarna lanseras som kosmetisk akupunktur, estetisk akupunktur, facial revitalisation acupuncture, facial rejuvenation acupuncture och som ansiktslyft utan kirurgi och ett naturligare alternativ till botox runt om i världen.

Akupunkturen ökar kollagenproduktionen lokalt och ger lyster och spänst åt muskler och hud i ansiktet. Akupunkturen kan ta bort fina linjer och minskar större rynkor. Vid kosmetisk akupunktur behandlar man med upp till 100 små tunna nålar som sätts i de områden av ansiktet där patienten vill ha en effekt. Den lokala behandlingen kombineras med kroppsakupunktur.

Här kan du se en kort film om kosmetisk akupunktur!

.

.

KURSER I REIKI HEALING SEDAN 2002

Reiki är en gammal japansk effektiv teknik för stressreducering och avslappning, som återupptäcktes av dr Mikao Usui i början av 1900-talet genom ”handpåläggningshealing”.
Reiki kommer från två japanska ord – Rei, som betyder Universell och Ki Livsenergi, som flödar genom allt levande.
Reiki påskyndar kroppens egna läkningsprocesser genom att balansera energiblockeringar i kroppens energisystem, hjälper kroppen att slappna av, lindrar smärta, spänningar och stress, samt startar en reningsprocess i kroppen.
Reiki behandlar inte bara de fysiska symptomen utan även de andliga och mentala orsakerna till en sjukdom och främjar därför inte bara det fysiska välbefinnandet utan har också en positiv effekt på den känslomässiga jämvikten.
Reiki används till att fylla på livskraft, stärka immunförsvaret, skydda mot sjukdomar, samt lindra värk, kroppsspänningar, utbrändhet samt akuta och kroniska rubbningar av olika slag.
Reiki kräver ingen diagnos. Energin dras till problemet utan vår personliga medverkan, dvs energin attraheras automatiskt till obalanser och sjuka vibrationer i kroppen.
Reiki är helt ofarligt, har inga biverkningar och kan aldrig överdoseras!
Senaste forskningen

VÄLKOMMEN ATT ANMÄLA DIG TILL EN REIKIKURS!